notariskantoor zoetermeer

Geschiedenis van JHD Notarissen

De geschiedenis van Jacobse Hulsebosch Doorduyn Notarissen voert terug tot 1583. Ons notariskantoor is het oudste notariaat in Zoetermeer.

Als gevolg van samenwerking en uitbreiding kent ons notariskantoor vandaag de dag drie notarissen en gespecialiseerde- en ondersteunende medewerkers de notariële praktijk uitoefenen.

Doelstelling

Onze doelstelling is het leveren van optimale kwaliteit tegen een concurrerende prijs en om daarbij voor u als cliënt zichtbaar waarde toe te voegen. Onze ervaring, kennis en specialisatie gaat gepaard met een persoonlijke betrokkenheid bij u als cliënt.

Wij staan ervoor in dat uw opdracht optimaal en met zorg binnen de door u gewenste termijn wordt uitgevoerd.

Algemene notariële rechtspraktijk

Van oudsher oefent ons notariskantoor de algemene notariële rechtspraktijk uit, zoals gebruikelijk voor een stad als Zoetermeer.

Hiertoe zijn onder meer te rekenen: eigendomsoverdrachten van- en hypotheken op woonhuizen, samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden en testamenten, de afwikkeling van nalatenschappen en afgifte van verklaringen van erfrecht bij overlijden en de gebruikelijke ondernemings- en vennootschapspraktijk.

Brede gespecialiseerde praktijk

Daarnaast kent ons notariskantoor een brede gespecialiseerde praktijk op het gebied van:
(ver)nieuwbouwprojecten, splitsing in appartementsrechten, uitpondingen en bedrijfsmatig onroerend goed;
rechtspersonen- en ondernemingsrecht en non-profit organisaties;
estate planning en al hetgeen daarmee samenhangt.
Op deze terreinen kunnen wij door onze ervaring, vakkennis, creativiteit en een proactieve instelling en een slagvaardige interactie met de cliënt en overige adviseurs, nadrukkelijk waarde toevoegen voor u als cliënt. De omvang en samenstelling van ons notariskantoor stelt ons in staat snel en slagvaardig te werken, met een vaste contactpersoon die zelf uw zaak behandelt.

Kunt u onze hulp goed gebruiken?

Vraag uw offerte aan of stel vrijblijvend uw vraag, wij helpen u graag.


Wij stellen ons graag voor

JHD Notarissen kent (kandidaat-)notarissen, juristen en gespecialiseerde- en ondersteunende medewerkers die de algemene notariële rechtspraktijk uitoefenen.

Hiertoe zijn onder meer te rekenen:
eigendomsoverdrachten van- en hypotheken op woonhuizen, samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden en testamenten, de afwikkeling van nalatenschappen en afgifte van verklaringen van erfrecht bij overlijden en de gebruikelijke ondernemings- en vennootschapspraktijk.

Waarmee wij u van dienst kunnen zijn

Samenwonen | Trouwen | Scheiden

Testament | Nalatenschap

Huis | Hypotheek | Projectontwikkeling

Ondernemen

Stichting | Vereniging