Wij begeleiden gemeenten, ontwikkelaars en bouwers.

Projectontwikkeling

JHD Notarissen bedient en adviseert grote en kleine projectontwikkelaars, plaatselijke en regionale corporaties, gemeenten, beleggers en andere partijen en heeft een groot netwerk waarbinnen gemakkelijk kan worden geschakeld en contacten kunnen worden gelegd.

JHD Notarissen kent al sedert de jaren 70 een gespecialiseerde nieuwbouwpraktijk. Dat is ook niet verwonderlijk voor een middelgroot notariskantoor in Zoetermeer.

De juridische kant van nieuwbouwprojecten vereist gespecialiseerde notariële kennis en ervaring. JHD Notarissen heeft die kennis en ervaring. Al sinds jaar en dag begeleiden wij gemeenten, ontwikkelaars en bouwers in dit proces, zowel in Zoetermeer als buiten onze directe regio.

Echter, wat JHD Notarissen bijzonder maakt is dat deze nieuwbouwpraktijk zich gedurende al die jaren heeft ontwikkeld in een zelfstandige, omvangrijke praktijk met een hoog ervarings- en kennisniveau en die betrekking heeft op projecten en gebiedsontwikkeling tot ver buiten de Zoetermeerse omgeving.

Binnen de praktijk worden de nieuwste ontwikkelingen, technieken en trends op de voet gevolgd. Onze dienstverlening en kennis is altijd actueel en op niveau. Kortom, de nieuwbouwpraktijk staat als een huis en is een zeer belangrijke pijler van ons kantoor.

Contactpersonen

Ronald Krol
Patrick Vroegindeweij

Kunt u onze hulp goed gebruiken?

Vraag uw offerte aan of stel vrijblijvend uw vraag, wij helpen u graag.

Wij stellen ons graag voor

JHD Notarissen kent drie notarissen en gespecialiseerde- en ondersteunende medewerkers die de algemene notariële rechtspraktijk uitoefenen.

Hiertoe zijn onder meer te rekenen:
eigendomsoverdrachten van- en hypotheken op woonhuizen, samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden en testamenten, de afwikkeling van nalatenschappen en afgifte van verklaringen van erfrecht bij overlijden en de gebruikelijke ondernemings- en vennootschapspraktijk.