Wij stellen ons graag voor

JHD Notarissen kent (kandidaat-)notarissen, juristen en gespecialiseerde- en ondersteunende medewerkers die de algemene notariële rechtspraktijk uitoefenen.

Hiertoe zijn onder meer te rekenen:
eigendomsoverdrachten van- en hypotheken op woonhuizen, samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden en testamenten, de afwikkeling van nalatenschappen en afgifte van verklaringen van erfrecht bij overlijden en de gebruikelijke ondernemings- en vennootschapspraktijk.

Waarmee wij u van dienst kunnen zijn

Samenwonen | Trouwen | Scheiden

Testament | Nalatenschap

Huis | Hypotheek | Projectontwikkeling

Ondernemen

Stichting | Vereniging

Kunt u onze hulp goed gebruiken?

Vraag uw offerte aan of stel vrijblijvend uw vraag, wij helpen u graag.
projectontwikkeling
Wij begeleiden gemeenten, ontwikkelaars en bouwers.

Projectontwikkeling

De juridische kant van nieuwbouwprojecten vereist gespecialiseerde notariële kennis en ervaring. JHD Notarissen heeft die kennis en ervaring. Al sinds jaar en dag begeleiden wij gemeenten, ontwikkelaars en bouwers in dit proces, zowel in Zoetermeer als buiten onze directe regio.
Hou zelf de regie in handen!

Notarieel levenstestament

In een levenstestament geeft u aan iemand volmacht om uw belangen te behartigen wanneer u niet meer in staat bent om zelf te handelen. Zo worden de zaken volgens uw wensen geregeld.
Levenstestament

JHD Notarissen in Zoetermeer

JHD Notarissen is het allround notariskantoor van Zoetermeer en omstreken. Sinds 1583 met recht het oudste notariaat van Zoetermeer en omgeving. Onze doelstelling is het leveren van optimale kwaliteit tegen een concurrerende prijs om daarbij voor u als cliënt zichtbaar waarde toe te voegen. Onze ervaring, kennis en specialisatie gaat gepaard met een persoonlijke betrokkenheid bij u als cliënt.